Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Je těžké se ovládat

Učitel autoškoly který osahává své žákyně. Mladí puberťáci kteří se v tramvaji mačkají na mladé slečny. Řidiči projíždějících aut co si mohou krky vykroutit pozorujíc ženy na ulici. Majitelé mobilních telefonů s foťáky co loví pikantní snímky částí ženských těl. A množství provedených znásilnění neukojenými muži. Na první pohled věci které odsuzujeme, v lehčích případech nesouhlasně pokýváme hlavou. Pojďme se však na to podívat z jiného úhlu.

Akorát jsem byl svědkem jak mladá dáma přisedá na sedadlo řidiče vozu autoškoly. Instruktor který na ni čekal možná bezmocně povzdechl. Ta dáma byla opět oděna v přiléhavých kalhotách sexy střihu (vykukující tanga navíc prosvítají skrz kalhoty), v tílku odhalující v plné kráse silná a pevná ňadra a zahalena v oblaku parfému, který výrobce nadopoval nemilosrdnými feromony. A tak se zdá že učitel bude v těžké roli odolávání pokušení, mučivých svodů ženského kouzla podpořeného moderní módou.

Je těžké na ulici se nepodívat, spatříte-li doslova bohyni s plavně se v rytmu chůze pohupujících se dlouhých vlasů vkusně zastřižených do dynamického tvaru, se spokojeným úsměvem na tváři jdoucí svému životu vstříc. Její ladné, nenásilné, naprosto přirozené pohupování v jejích bokách přivádí pozorovatele blízko ke stavu, který lékaři označují slovem kóma. Ano, ona sama svojí osobností reprezentuje život samotný, jeho lehkost, sílu, divokost ale i smysluplnost. Takovým ženám chci za to poděkovat.

Návštěvy plováren jsou dnes spíše návštěvou salónu s erotickým prádlem. Pokud někdo byl v nevěstinci (já pouze jako pracovník s bezpečnostní technologií - tudíž pouze služebně!), ví, že obrázek je podobný. Jen místo tyčí se krásné děvy procházejí kolem stánků s pivem a párky. Tolik pestrých barev, střihů a předhánění se v odhalování, kdo ukáže víc to, kde všude má depilaci! No prostě jeden velký úžas, člověk si hned v opojení vlastenecky vzpomene na národní hymnu a hlavou letí ten part o "ráji na pohled".

Někdy jsem tak doslova šokován sladěností barev a střihů oděvů některých žen, že přiznám se, rychle lovím telefon a snažím se aspoň provizorně zachytit ten letmý okamžik, abych si ho mohl někdy v budoucnu připomenout a zahřát se na duši. Prostě se někdy nedá odolat a zahrát si na paparazziho. Mnohé ženy mají takový smysl pro cit a vkus, že se musí jejich snaha ocenit, alespoň cvaknutím spouště mobilního telefonu.

Dnešní doba prostě ženám a jejich kráse přeje. Díky antikoncepci si mohou dokonce užívat všeho stejným způsobem jako muži. Divoce, nevázaně a nekontrolovatelně. Nevím zrovna jestli tohle je správné, ale rozhodně svůdnost a šarm k ženám patří. A na trhu je tolik prostředků a know how, že i z ošklivého káčátka lze udělat velmi přitažlivou ženu. Vždyť zajímavý a přitažlivý celek je tvořen sladěností jednotlivých detailů a to je to, za čím se mi pozorovatelé otáčíme (záměrně neříkám muži, neboť i ženy se otáčejí).

Co říci závěrem. Je opravdu těžké se v dnešní poodhalené době ovládat, neharašit, neobtěžovat a dělat na oko jako že nic. Je to pro nás muže dobrá zkouška sebeovládání. Ale jen ti, co se umějí ovládnout mají možnost slíznout smetánku. Ale to už by bylo na jiný článek.

Autor: Josef Štědronský | pátek 13.7.2007 9:55 | karma článku: 12,98 | přečteno: 1051x
  • Další články autora

Josef Štědronský

Výstava květin v Čimelicích

Přináším Vám krátkou fotoreportáž s několika zajímavými "kousky", které byly k vidění na již dvacátém sedmém pokračování výstavy Zámecké zahrady Čimelice, která se koná tradičně po dvouletých intervalech, ikdyž tentokrát byla pauza mezi jednotlivými výstavami vyjimečně prodloužena na tři roky.

27.8.2007 v 13:21 | Karma: 11,65 | Přečteno: 832x | Diskuse| Kultura

Josef Štědronský

Ryba smrdí od KDU-ČSL

Říká se že když se dva perou, tak třetí se směje. Tak se dá okomentovat na české politické scéně fungováni KDU-ČSL. Strana, která po listopadu 89 nikdy volby nevyhrála, ale také nikdy nechyběla ve vládě. Strana která stojí stranou, ale zásadně ovlivňuje dění v této zemi, s největší pravděpodobností víc, než si myslíme.

9.8.2007 v 20:15 | Karma: 18,67 | Přečteno: 882x | Diskuse| Politika

Josef Štědronský

Sao Paulo – skutečné letecké neštěstí

V souvislosti s mým předchozím článkem "Radar, US konspirace a česká národní hrdost" může být tento brán jako jeho volné pokračování. Ne že bych se v tomto tématu nějak vyžíval, ale některé ohlasy na onen blog mě vyprovokovaly podívat se na další fakta tentokrát více zaměřených na údajný útok letadla na Pentagon v souvislosti s jinými a hlavně skutečnými nárazy letadel. Uběhlo mezi tím několik dní a světem proběhla zpráva o leteckém neštěstí v Brazílii. Vypůjčím si několik snímků z tohoto místa neštěstí a porovnám je se snímky z údajného útoku na americký Pentagon. Byť se jedná o rozdílná letadla co se výrobce týče, principy havárie by měly být totožné.

19.7.2007 v 12:07 | Karma: 10,34 | Přečteno: 843x | Diskuse| Politika

Josef Štědronský

Rambo je zpátky - hurá!

Trajler k filmu by mohl začínat klidně takto. John Rambo si po odchodu ze Států užívá podzim svého života kdesi v Thajském městečku, když se v jeho denní obchodní rutině (drogy nebo zbraně – obojí je ve filmovém US průmyslu v módě) objeví sympatická dívenka, která se zamiluje do staříkova smyslu pro humor a životního nadhledu. Ve veselém duchu společně tráví chvilky při večerních rozpravách o názorech na život, když tu jednoho dne znenadání zasáhne místní polovojenská skupina a unese několik vesničanů včetně Johnovo oblíbené Marušky. Chvilka Johnova váhání a pár letmých vzpomínek za účelem zjištění skutečné citové vazby k onomu děvčeti a už si shání v haraburdí garáže v hluboko ukryté krabici svojí čelenku, pověstný Rambo nůž který za ta léta odpočinku povyrostl do obludných rozměrů a neméně známý luk, který mimo jiné pamatuje sestřelení vrtulníku výbušným šípem. Rambo je zpět, můžeme se těšit.

17.7.2007 v 12:56 | Karma: 9,41 | Přečteno: 1119x | Diskuse| Kultura

Josef Štědronský

Radar, US konspirace a česká národní hrdost

Doslova nesnáším téma na idnes blogu ohledně amerického radaru na našem území. Bohužel jsem se neubránil dvěma věcem. Tou první věcí je také o něm napsat a to po té a to je ta druhá co jsem se po delší době váhání odhodlal shlédnou dokument nabízející jiný pohled na události kolem 11. září 2001.

10.7.2007 v 23:03 | Karma: 12,92 | Přečteno: 904x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nenávist vůči Ukrajincům, segregace Romů. Amnesty International kritizuje Česko

24. dubna 2024  2:28

Ukrajinští uprchlíci se loni v Česku potýkali s nenávistnými projevy a diskriminací, pokračovala...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 796x
Sleduji všední věci našich nevšedních životů.

Seznam rubrik